Η ποδοσφαιρική ομάδα του Νοσοκομείου μας εμφανίζει μία πορεία είκοσι (20) περίπου ετών στις διοργανώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου της Επιτροπής Αθλητισμού Νοσοκομείων Νομού Αττικής (Ε.Α.Ν.Ν.Α.).

Η ιστορία της ξεκινά το 1983 όπου ιδρύθηκε και συμμετείχε για πρώτη φορά στις εν λόγω διοργανώσεις, με πρόεδρο τον Φώτη Βασιλειάδη και μέλη τους Γιάννη Γιώτα, Παναγιώτη Βάγια, Σπύρο Κουρτέλη, Γιώργο Δημητρόπουλο, Αλέκο Στούμπη και Δημήτρη Ραμαντάνη.

Προπονητής τα πρώτα 2 χρόνια παρουσίας της ομάδας ήταν ο Βασίλης Μπριάνας, από το 1985 έως το 1987 τα ηνία ανέλαβε ο Γιάννης Μαρίνης, για να ακολουθήσει πάλι ο Βασίλης Μπριάνας μέχρι το 1993, όπου η ομάδα αποσύρθηκε από τις διοργανώσεις.

Το 2005 η ομάδα επανιδρύθηκε από τους Δημήτρη Τσόλκα και Παρασκευά Κομπότη, ο οποίος ωστόσο έχει αποχωρήσει από την ομάδα από το 2011. Από τότε και μέχρι σήμερα η ομάδα συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί λαμβάνοντας πάντα μία εκ των τριων πρώτων θέσεων που οδηγούν σε μετάλιο. Κορυφαία της στιγμή η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου της περιόδου 2010 – 2011, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Τσόλκα, ο οποίος είναι από εκείνη την περίοδο και μέχρι σήμερα ο προπονητής της ομάδας.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, εκτός από τον Πρόεδρο Δημήτρη Τσόλκα, είναι ο Κώστας Αθανασάκης, ο Θανάσης Κατής, ο Χρήστος Γκουτζής και ο Παναγιώτης Κουσιουρής, ενώ μέλος μέχρι το 2011, οπότε και αποχώρησε από την ομάδα, αποτέλεσε και ο Λευτέρης Σερλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα απολαμβάνει της στήριξης του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας, όλα τα χρόνια της παρουσίας της στις διοργανώσεις της Ε.Α.Ν.Ν.Α.


Επικοινωνία:

Χάρτης: Λ. Μεσογείων 154, Κτίριο 1 – ΚΟΦΚΑ στο Υπόγειο

Τηλ: 210 776 8193, 210 778 5691

Ωράριο λειτουργίας γραφείων: 6.30 – 14.30

Email: http://www.segna.gr/omada/