ΑΡΧΙΚΗSITEMAPΠΡΟΣΒΑΣΗΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΟΦΙΛΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Εξωτερικά Ιατρεία
Ολοήμερη Λειτουργία
Διακηρύξεις Γραφείου Προμηθειών
Γραφείο Πολίτη
Τμήμα Πληροφορικής
Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας
Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών
Α' Χειρουργική Κλινική
Β' Χειρουργική Κλινική
Γ' Χειρουργική Κλινική
Α' Ορθοπεδική Κλινική
Β' Ορθοπεδική Κλινική
Αγγειοχειρουργικό
Αναισθησιολογικό
Γναθοχειρουργικό
ΜΕΘ
A' Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική
Κρατική Οφθαλμολογική
ΩΡΛ
Νευροχειρουργικό
Πλαστική Χειρουργική
Γυναικολογική Κλινική
Ουρολογικό
ΑρχικήΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣΩΡΛ

ΩΡΛ

1. ΣΚΟΠΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ:

Το Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς διαθέτει μια πρότυπη, πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη ωτορινολαρυγγολογική κλινική υπό τη διεύθυνση του Κου Ζήση Πάππα. Με άριστο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, η ωτορινολαρυγγολιγική κλινική είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των ασθενών για όλες τις παθήσεις που αφορούν αυτό το τμήμα. Το τμήμα  διαθέτει 21 κλίνες σε 8 θαλάμους προσφάτως ανακαινισμένους.

Επιστημονικό προσωπικό

Άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό παρέχει αξιόπιστες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τις σύγχρονες απόψεις και τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης.

Διάγνωση

Πλήρως εξοπλισμένα, Ακοολογικό, Νευροωτολογικό, Ενδοσκοπικό εργαστήριο και Ιατρείο Αλλεργικής Ρινίτιδας παρέχουν σύγχρονα μέσα για τη διάγνωση. Σε αυτά γίνεται έλεγχος ακοής, διαγνωστική προσέγγιση του ιλίγγου, ενδοσκοπήσεις στη μύτη και τον λάρυγγα, επεμβατικές ενδοσκοπήσεις,διαγνωστικά tests αλλεργικής ρινίτιδας και γενικά όλες τις σύγχρονες εξετάσεις στην ειδικότητα. Με τη βοήθεια και των υπολοίπων διαγνωστικών εργαστηρίων του Νοσοκομείου, οι γιατροί της κλινικής έχουν τη δυνατότητα για μία ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση στις ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις.

Θεραπευτική παρέμβαση

Όταν η συντηρητική θεραπεία δεν μπορεί να βοηθήσει τον ασθενή ή δεν ενδείκνυται, οι γιατροί της κλινικής παρέχουν υψηλού επιπέδου χειρουργικές υπηρεσίες. Εκτός από τις συνήθεις επεμβάσεις στην ειδικότητα, καλύπτονται εξειδικευμένες επεμβάσεις στη μύτη, το αυτί, τον φάρυγγα, τον λάρυγγα, τους σιελογόνους αδένες και τον τράχηλο, η κλινική εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση ογκολογικών παθήσεων της περιοχής κεφαλής και τραχήλου και διενεργούνται κάθε χρόνο πολλές μείζονες χειρουργικές επεμβάσεις κεφαλής και τραχήλου (λαρυγγεκτομές, λεμφαδενικοί καθαρισμοί, ολικές παρωτιδεκτομές και επεμβάσεις στους σιελογόνους αδένες).
 Σύγχρονες μέθοδοι τυμπανοπλαστικής, μαστοειδεκτομής, οσταριοπλαστικής με ή χωρίς τεχνητές προθέσεις και αναβολοτομής δίνουν λύση στη βαρηκοΐα που οφείλεται σε επανορθώσιμες βλάβες του αυτιού. Η αντιμετώπιση των πολυπόδων της μύτης και των χρόνιων φλεγμονών στις παραρρίνιες κοιλότητες γίνεται με λειτουργική ενδοσκοπική χειρουργική ή ενδορρινική μικροσκοπική χειρουργική, που εξασφαλίζουν ακρίβεια, ασφάλεια και απλή και ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία, έχοντας περιορίσει το χρόνο νοσηλείας στις 24 ώρες. Επιπλέον, λειτουργικές ρινοπλαστικές, διαφραγματοπλαστικές, αμυγδαλεκτομές ανήκουν στην καθημερινή χειρουργική πρακτική της κλινικής. Η Laser μικροχειρουργική του λάρυγγα προσφέρει σύγχρονη λύση ακόμη και στις καλοήθεις παθήσεις του λάρυγγα, όπως τα κομβία και τους πολύποδες. Το Laser επίσης χρησιμοποιείται σε πολλές άλλες επεμβάσεις και κακοήθεις παθήσεις του λάρυγγα.

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

 Ιατρικό Προσωπικό
     
     
Διευθυντές:  

ΠΑΠΠΑΣ ΖΗΣΗΣ
ΔΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΦΕΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΡΕΤΖΕΠΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

     
Επιμελήτρια A΄:  

ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Επιμελητής Β΄:   Δρ. ΦΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
     
Ειδικευόμενοι   ΚAÏΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΟΜΟΡΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΟΝΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΕΡΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΒΑΡΕΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ- ΡΑΖΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΕΓΙΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΓΙΟΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
 

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

COPYRIGHT © Γ. Ν. Α. "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" 2011Αριθμός επισκέψεων στο site 4677204
Χρήστης: [Είσοδος]
Powered by GLOBO Technologies S.A.
0,515625 seconds